Bedrijf

Wie zijn wij?

JC is een dynamisch familiebedrijf met 7 opeenvolgende generaties ervaring, gespecialiseerd in traditionele woningbouw verbonden aan modern comfort. Kennis en ervaring zijn duurzame begrippen voor ons.

Toekomst

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Wij voeren momenteel diverse onderhandelingen, waarvan er zich enkele in de afrondingsfase bevinden. Het gaat steeds over projecten binnen de provincie Antwerpen, voornamelijk in de Kempen en in de nabije omgeving van Antwerpen. Wij zijn ook steeds bereid om op een eerlijke manier gesprekken te voeren met privé-eigenaars die wel over de nodige gronden beschikken, maar niet de juiste knowhow. Diverse zaken werden in het verleden op deze manier gerealiseerd.

Hoe werken wij?

Wij bouwen voor u een woning, volledig naar uw wensen en budget, van ruwbouw over winddicht tot sleutel op de deur. In onze modelwoning informeren wij u, geheel vrijblijvend, in een persoonlijk gesprek. U kan dan alles vragen terwijl u rondwandelt in uw toekomstige woning. Zo krijgt u een veel beter idee van de mogelijkheden, en meestal hebben wij ook de mogelijkheid om u een gelijkaardige woning te tonen in verschillende afwerkingstadia. Na samenspraak met klant en architect start JC het project. Plannen worden voorgelegd en na goedkeuring wordt een grondige prijsstudie gemaakt. U als bouwheer wordt van A tot Z betrokken in het volledige bouwproces. Wat is het beoogd eindresultaat: 100% tevredenheid van de klant, een tevreden klant is voor ons de beste publiciteit!

Afwerking

Verschillende afwerkingmogelijkheden zijn mogelijk bv ruwbouw, casco (winddicht) of sleutel op de deur.

Onze projecten sleutel-op-de-deur geven onmiddellijk een eerlijk prijskaartje, deze prijs komt er na grondig overleg zodat verrassingen uit den boze zijn JC heeft oog voor kwaliteit én prijs. Wij realiseren huizen in de stijl die best past bij uw budget.

Gronden

JC is gespecialiseerd in woonprojecten op eigen verkavelingen.
Het betreft hier zowel losstaande, halfopen en gesloten bebouwing.
Indien u zelf grond bezit is het ook mogelijk om hierop een project met ons te realiseren.

EPB

Met veel aandacht wordt gekozen voor het maximaal benutten van elke ruimte zodat het rendement zo hoog mogelijk ligt voor u als klant.
De volledige woning voldoet aan de nieuwe EPB isolatienorm, ramen, muren, dak.

Kijkwoning

Wij nodigen u graag uit in één van onze kijkwoningen om u te vergewissen van de duurzaamheid en de zorgvuldige afwerking van onze projecten.
Onze gespecialiseerde medewerkers staan steeds voor u klaar, afspraken ook mogelijk tijdens het weekend.
Copyrights © 2018 All Rights Reserved by J&C